start

Beste Leden, Ereleden en Bezoekers,

Welkom op de site van zwem- en poloclub de Schelde, een vereniging waar we trots op zijn. We hebben inmiddels bewezen dat we in staat zijn groots opgezette evenementen te organiseren. Echter zonder inzet van onze vrijwilligers was dit niet mogelijk geweest.

Namens het bestuur wil ik alle vrijwilligers bedanken voor de afgelopen jaren en wij hopen in de toekomst nog regelmatig een beroep op u te mogen doen. Jammer genoeg vergeten we vaak dat onze trainers ook vrijwilligers zijn en zich vaak al jarenlang belangeloos inzetten om uw kind te laten genieten van onze sport.

Zoals u weet zijn wij een prestatieve vereniging, van uw kind wordt dus enige inzet verwacht. Voor u als ouders/verzorgers ligt hier een belangrijke taak. Zorg dat uw sporter aanwezig is op wedstrijden. Een goede inzet wordt altijd beloond of beloont zichzelf. Laat uw sporter een reëel doel stellen en je zult zien dat er veel plezier uit onze sport gehaald kan worden.

Naast onze sportieve doelstellingen hebben we ook zeker oog voor het groepsgevoel, de commissies organiseren regelmatig leuke activiteiten naast de sport wat het totaal plaatje erg leuk maakt.

Onze vereniging heeft ook een eigen sportershome die smaakvol is ingericht en waar het leuk vertoeven is. Kortom: een vereniging waar we zuinig op moeten zijn.

Ik wens een ieder nog vele jaren een fijne sportbeleving.

 

Met vriendelijke groet,

Voorzitter

Realisatie: TiDi Media