Overige

Doe mee aan de kledingsinzamelingsactie voor onze vereniging ZPC de Schelde en steun de club. Lever op 30 en 31 oktober je kleding in. Klik op het bericht voor meer informatie.

Via de organisatie Smart Recycling is een kleding inzamelingsactie opgezet om twee keer per jaar extra geld in te zamelen.
 
Smart Recycling verzamelt kleding van stichtingen en verenigingen en keert per kilo een bedrag uit. Smart Recycling wil de afvalberg niet nóg hoger maken en deze wijze van werken is een mooie manier om van niet meer gebruikte kleding af te komen. Daarnaast helpt het ons te sparen voor activiteiten, materialen, etc.
 
Kom in actie!
Wij zouden het erg op prijs stellen als u zich ook in wilt zetten voor onze actie door familie, vrienden en kennissen in te schakelen om alle (on)gedragen kleding die u niet meer gebruikt in te leveren. Dit zijn bijvoorbeeld schoenen, shirts, broeken, riemen, maar ook lakens en dekens. Kijk op de website van Smart Recycling voor een volledige lijst met wat er wel en niet ingezameld mag worden, www.smartrecycling.nl . Daarnaast vindt u hier nog meer informatie over hoe de inzameling in zijn werk gaat en waar de kleding heen gaat.
 
Smart Recycling zal de kleding inzamelen op vrijdag 01 november 2019 om 09.00 uur.
Breng uw zak(ken) alstublieft op woensdag 30 en donderdag 31 oktober tijdens de trainingsuren naar het clubhuis van Z&PC De Schelde en help ons om samen een fantastische inzameling neer te zetten!

Wat mag wel in de zak(ken): schone kleding (ongeacht de maat), schoenen (per paar en aan elkaar geknoopt of met tape), lakens, dekens, gordijnen, knuffels, handtassen, riemen/ceintuurs.
Wat mag niet in de zak(ken): vieze, natte, gescheurde of beschadigde kleding, enkele schoenen, afgeknipt materiaal/stof, matten, tapijten, kussens, dekbedden, speelgoed, bedrijfskleding, matrassen.

De zwemmers zullen vanaf vanavond een inzamelingszak mee naar huis krijgen. Uiteraard mag u ook andere plastic zakken gebruiken.
 
Alvast enorm bedankt voor uw hulp bij deze inzameling.     
                                                                                                                                                           
Met vriendelijke groet,
 
Bestuur Z&PC De Schelde
 
P.S. De volgende inzameling staat gepland op donderdag 14 mei 2020. Zet ook deze datum alvast in uw agenda.

Realisatie: TiDi Media