• Sterrenplan

  Voor wie

  Zwem en speel je graag in het water, heb je een B-diploma en ben je maximaal 10 jaar oud, dan is het Sterrenplan echt iets voor jou.

  Wat doen we in het Sterrenplan

  Bij het Sterrenplan train je twee keer per week en met behulp van Harrie Haai, Guusje Goudvis en hun vriendjes leer je van alles wat met zwemmen en waterpolo heeft te maken. Je doorloopt vier groepjes, in die groepjes leer je onder andere drijven, verschillende sprongen in het water maken, baltechnieken, zwemslagen en nog veel meer. Per groepje verdien je sterren. Het halen van een ster duurt tien weken. Als je alle zes sterren hebt verdiend, na ongeveer 1,5 – 2 jaar, dan heb je het Sterrenplan afgerond. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je met veel plezier traint!

  (Bij instroming in het sterrenplan word je in de eerste weken ook getoetst op je zwemvaardigheid. Slaag je voor deze toets dan kan je definitief instromen in het sterrenplan)

  Als je het Sterrenplan hebt afgerond weet je waarschijnlijk ook wat jij het leukst vindt. Zo is het makkelijker om te kiezen wat je verder wilt gaan doen: waterpolo of zwemmen…..of misschien vind je alles leuk en wil je allebei! Naar het Waterpolo Jeugdplan en de (zwem)Opleiding.

   

  Trainingstijden Sterrenplan

  Donderdag     18.50 – 19.50 uur       Instructiebad Vliegende Vaart
  Vrijdag           19.15 – 20.00 uur       Instructiebad Vliegende Vaart