• Goed nieuws! Vanaf februari 2024 biedt Z&PC de Schelde extra zwemactiviteiten aan. Het gaat om twee onderdelen:

  • Leren/verbeteren van zwemslagen voor volwassenen (techniektraining)
  • Tweede zwemmoment voor de swimjoggers

  Techniektraining volwassen

  De zwemgroep masters/triatleten is het laatste jaar flink gegroeid. Het is geweldig om te zien hoe goede, gevorderde en minder gevorderde zwemmers samen trainen en plezier beleven op maandagavond en zaterdagmorgen.

  We hebben geluiden ontvangen dat een groep masters, triatleten, swimjoggers en potentiële nieuwe leden de behoefte hebben aan techniektraining om de zwemslagen te verbeteren, zodat zij nog meer plezier uit het zwemmen kunnen halen. In deze behoefte willen wij als club voorzien door een techniektraining voor volwassen in ons aanbod op te nemen. Deze techniektraining voor volwassenen vindt plaats op woensdag van 20.15 uur tot 21.15 uur in het wedstrijdbad. Wij zijn verheugd te kunnen mededelen dat Cees van Houwelingen de techniektraining voor zijn rekening neemt. Hierdoor staat er een gediplomeerde zwemtrainer op de kant en dit komt ten goede aan de kwaliteit van de techniektraining.

  Beschik je al over een lidmaatschap bij de masters, swimjoggers of triatleten en je wilt deelnemen aan de techniektraining op woensdag, stuur dan een mail naar penningmeester@zpc-deschelde.nl De penningmeester past jouw contributiebedrag aan. Uiteraard is het ook een optie om je huidig lidmaatschap om te zetten naar alleen ‘techniektraining’ op woensdag.

  Ben je nieuw en je wilt deelnemen aan de techniektraining? Aanmelden kan via https://knzb.aanmeldenlid.nl/aanmelden/DHS140X/stap2. Vink bij ‘extra clubactiviteiten’ één van onderstaande opties aan:

  • Swimjoggers plus techniektraining op woensdag
  • Masters/triatleten plus techniektraining op woensdag
  • Alleen techniektraining op woensdag

  Extra moment voor de swimjogger

  Een groep ouders heeft de wens uitgesproken tegelijkertijd tijdens de training op zaterdag van de selectie/opleiding ook baantjes te willen trekken. Ook in deze behoefte willen wij als club voorzien. Zodoende zijn de trainingstijden voor de swimjoggers als volgt:

  • Maandag Swimjoggers 21.00 – 22.00 uur Wedstrijdbad
  • Zaterdag Swimjoggers 10.00 – 11.00 uur Wedstrijdbad

  Heb je nog geen lidmaatschap als swimjogger, dan kun je je aanmelden via https://knzb.aanmeldenlid.nl/aanmelden/DHS140X/stap2. Vink bij ‘extra clubacitiviteiten’ zwemmen/week/Swimjogger aan.

  Tarieven (per half jaar)

  Swimjoggers

   

  € 63,25

   

  Swimjoggers plus techniektraining op woensdag

   

  € 102,75

   

  Masters/triatleten plus techniektraining op woensdag

   

  € 118,55

   

  Techniektraining op woensdag

   

  € 39,50

   

  *Bijdrage KNZB voor alle leden zonder startvergunning

   

  € 20,65 

   

  *De bijdrage KNZB is de contributie die wij als zwemclub per lid moeten betalen aan de zwembond. Deze wordt jaarlijks door de KNZB vastgesteld en daar hebben wij geen invloed op. Deze bijdrage kan dus jaarlijks wijzigen en zal dan ook één keer per jaar 1-op-1 worden doorberekend.