zwemmen sfeer2

Voor wie

Heb je de Opleiding afgerond en zin regelmatig wedstrijden te zwemmen om je vooruitgang te meten, ga dan verder trainen bij de Selectie.

We doen we in de Selectie

De basis van de zwemtechniek heb je onder de knie. Dus je gaat trainen om sneller en sterker te worden en je techniek nog beter te maken. In de Selectie kan vijf keer per week getraind worden. In de Selectie ben je verplicht de wedstrijden te zwemmen van de KNZB Competitie en het Circuit. ZPC de Schelde heeft een wedstrijdploeg. Deze ploeg komt uit in de landelijke competitie. Verder doen alle zwemmers mee in de competitie van het Circuit voor minioren, junioren, jeugd en senioren competitie . De zwemwedstrijden zijn op zondag. De wedstrijdploeg moet soms voor een wedstrijd naar Noord-Brabant.

Voor de KNZB-Competitie en het Circuit zwem je ongeveer tien wedstrijden per jaar. Zwem je goed dan kunnen daar nog wedstrijden bijkomen zoals Zeeuwse (Sprint)Kampioenschappen en haal je de limieten zelfs het Nederlands (Jeugd) Kampioenschap!

 

En wil je nog meer wedstrijden zwemmen dat kan: er zijn altijd nog invitatiewedstrijden en limietwedstrijden waar je aan mee kunt doen.

Trainingstijden Selectie

Maandag

20.00 – 21.30 uur

Wedstrijdbad Vliegende Vaart

Woensdag

18.45 – 20.15 uur

Wedstrijdbad Vliegende Vaart
Donderdag 18.45 –  20.00 uur Wedstrijdbad Vliegende Vaart
Vrijdag 18.30 – 19.30 uur Wedstrijdbad Vliegende Vaart
Zaterdag 10.00 – 11.00 uur Wedstrijdbad Vliegende Vaart

 

Coördinatie Selectie

e-mail:selectie@zpc-deschelde.nl

Realisatie: TiDi Media